Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

PILINSZKY-EST

A Szimpla és a Liszt Intézet Sepsiszentgyörgy közös szervezésében jön létre a Pilinszky és én című zenés irodalmi est Prieger Zsolttal, az Anima Sound System alapítójával és Magyar Borival, a Makám együttes énekesével. Az előadásra ma 20 órakor kerül sor a Szimplában, amely után lehetőség nyílik beszélgetni az alkotókkal.

CIVIL KEREKASZTAL

A Civilek Háromszékért Szövetség partnerségben a Zöld Nap Egyesülettel kerekasztal-beszélgetést szervez civil szervezetek számára ma 17 órától a kézdivásárhelyi sportszálló társalgójában (Petőfi Sándor utca/Sinkovits Stadion). Meghívottak: Jordán Péter, a Heves Megyei Civil Központ vezetője, Nagy-Koncsik Katalin, a központ irodavezetője, Rausz Zsolt referens.

MŰVÉSZ MOZI

Kedden: 15:45 Encanto (magy. besz., am. animációs film), 16:00 Lightyear (rom. besz., am. animációs film), 17:45 Elvis (am.–au. életrajzi dráma), 18:00 Thor: Szerelem és mennydörgés (am. akció–sci-fi), 20:15 Elveszett illúziók (fr.–bel. történelmi dráma), 20:45 Thor: Szerelem és mennydörgés (magy. besz.).

KIÁLLÍTÁS

Július 20-án, szerdán 15 órakor Sepsiszentgyörgyön, az Erdélyi Művészeti Központban megnyílik Mohy Sándor festőművész retrospektív kiállítása. A Mohy Sándor sajátos formanyelvében megfestett portrékat, önarcképeket, csendéleteket és tájképeket bemutató tárlat rendezője dr. Bordás Beáta művészettörténész, az Erdélyi Művészeti Központ vezetője. A kiállítást Antal Árpád András, Sepsiszentgyörgy polgármestere, Németh Zsolt, a Magyar Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke és Gazda József művészettörténész nyitja meg.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük