Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Csütörtök 16:00 Sonic, a sündisznó 2., m. b. am. akció-vígjáték-kaland, 16:15 Álomépítők, r. b. dán animációs kaland, 18:00 R.M.N., rom.-magy.-ném.-fr. beszélő rom. dráma, 18:15 Jurassic World: Világuralom, m. b. am. sci-fi- kaland-akció, 20:30 Éjjeli őrjárat, rom.-magy. dráma, 21:00 Fekete telefon, m. b. am. dráma, horror.

FLOW4

A Flow4 Nemzetközi Mozgásszínházi Fesztivál programjából: ma 19 órától Island (Sziget) Góbi Társulat a Háromszék Táncstúdióban; július 1-jén 19 órától Tofu P. Potter Fehér Ferenc a Háromszék Táncstúdióban; július 2-án 19 órától Humans Bodies Images Ioana Marchidan a Háromszék Táncstúdióban; július 3-án 19 órától Traces (Nyomok)Wim Vandekeybus (Ultima Vez) a nagyteremben. A fesztivál mind a hét előadása után közönségtalálkozókra, nyílt beszélgetésekre kerül sor a táncstúdióban, valamint a színház nagytermében, melyekre minden érdeklődőt, kíváncsi résztvevőt szívesen látnak.

A HÓNAP MŰTÁRGYA

Ma 16-19 óráig a Lábasházban a Székely Nemzeti Múzeum néprajzi gyűjteményéből kerül közszemlére az idei hatodik hónap műtárgya, mely a székely ünnepi viselet darabja volt, és a 19. századtól már minden lány ruhatárában szerepelt. A hónap műtárgyáról bővebben holnaptól a múzeum honlapján (www.sznm.ro) olvashatnak.

KONCERT

Ma 19 órától az Árkosi Kulturális Központ koncerttermében (Bástya-ház, Sepsiszentgyörgy, Olt u. 6.) zongoraestre kerül sor a nagyváradi Thurzó Zoltánnal. A koncert mellett a művész úti beszámolót tart a legutóbbi rendhagyó zongorakoncertjéről, annak előkészületeiről és lebonyolításáról, nehézségeiről és a Guinness-világrekord felállításáról.

FALUNAPOK

Július 1–3. között újra megszervezik a szentivánlaborfalvi falunapokat az ifjúság, hagyomány és kultúra jegyében. A helyi fiatalok (SZI@) mindenkit várnak!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük