Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajánló

KÁLVIN-HÉT

Ma 10 órától Kézdimartonfalván gyereknap, kedden 10-től Maksán ifisek napja, szerdán 10-től Ikafalván nőszövetségi nap, csütörtökön 10-től Egerpatakon presbiteri nap, pénteken 10-től Páván konfirmándus nap, szombaton 9-től Szörcsén gyülekezeti nap.

KAMARAZENE

Ma 19 órától Sepsiszentgyörgyön, a Bástya-házban fellép Gulyás Márta – zongora (Budapest), Lokodi Károly – hegedű (Marosvásárhely) és Kostyák Előd – gordonka (Kolozsvár). Egy jegy ára 20 lej.

ELŐADÁS

Ma 18 órától Kézdivásárhelyen, az Erzsébet Teremben Mit tehetsz korunk népbetegségei ellen címmel tartanak előadást Antal Vali és Fogoly Dóra magyarországi természetgyógyászok.

TÁNCELŐADÁS

A Háromszék Táncegyüttes a 2021/22-es évadot az Átöltözés című néptáncszínházi előadással zárja ma 19 órától a Háromszék Táncstúdióban.

BOLYAI NYÁRI AKADÉMIA

A Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége július 4–8. között Kommandón szervezi meg a Bolyai Nyári Tábort. A Tanulás közösségben – közösség a tanulásban című program során különböző plenáris előadások workshopok lesznek, bemutatnak különböző jó iskolai példákat, valamint a formális, nonformális, informális tanulás, a szervezett tanulástámogatás és közösségi tanulás lehetőségével ismerkedhetnek az érdeklődők. Jelentkezni az rmpsz.ro honlapon lehet.

BÚTORFESTŐ-TÁBOR

Idén is szerveznek nappali, bejárós bútorfestő-tábort óvodás és kisiskolás gyerekeknek: augusztus 1–3., augusztus 4–6. és augusztus 8–10. között a sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceumban, augusztus 11–13. között az árkosi művelődési házban. A bútorfestés mellett különböző szórakoztató tevékenységek is várják a kicsiket: karaoke, arcfestés, labdajátékok. Érdeklődni, jelentkezni Dóczé Boglárkánál lehet a 0744.378.538-as telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük