Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

AJÁNLÓ

MŰVÉSZ MOZI

Szerda 15:00 Encanto, m. b. am. animációs kaland-vígjáték, 16:30 Tűzszív, r. b. fr.-kan. animációs kaland-vígjáték, 17:00 Pipiána Hoppsz és a Sötétség Hörcsöge, r. b. bel.-fr. animációs kalandfilm, 18:30 Doctor Strange az őrület multiverzumában, r. f. am. fantasy-akció, 18:45 Downton Abbey: Egy új korszak, m. b. an. romantikus dráma, 20:45 Külön falka, r. f. magy.-szlo. dráma, 21:00 Doctor Strange…, m. b.

ZENEDE

Ma 11 és 13 órától a kézdivásárhelyi Vigadóban, csütörtökön 11 órától a kovásznai művelődési központban kerül sor a Házhoz megy a Zenede előadássorozatra. Jegyár: 10 lej.

KÖNYVBEMUTATÓ

* Ma 18 órától a Tein teaházban mutatják be Muszka Sándor Idegen állat című verseskötetét. A szerző beszélgetőtársa Miklóssi Szabó István író.

* Ma 19 órától Köpecen, a Tókos Vendégházban Kisgyörgy Zoltán geológus-újságíró az Erdővidék és Székföld, valamint az Alsó–Háromszék című útikönyveit mutatja be.

SZÍNHÁZ

* Ma 19 órától a kovásznai művelődési központban a Figura Studió Színház vendégjátéka: S.Ö.R, azaz Shakespeare Összes Rövidítve. Helyfoglalás, jegyek elővételben a művelődési házban 16 óráig. Jegyár: 25 lej, nyugdíjas- és diákkedvezménnyel 20 lej. Az előadásra érvényesek a színházbérletek.

* Ma 13 órától és május 19-én 13 és 17 órától a Vigadó Művelődési Házban a Love Me című előadást játssza az Udvartér Teátrum.

ZONGORAHANGVERSENY

Ma 18 órától az Árkosi Kulturális Központ koncerttermében Kovács Hunor, a Brassói Transilvania Egyetem zenetanszékének diákja ad zongorahangversenyt. Műsoron: Johann Sebastian Bach-, Ludwig van Beethoven-, Johannes Brahms- és Alekszandr Szkrjabin-művek. Egy jegy ára 10 lej.

IKEBANAKIÁLLÍTÁS

A Sepsiszentgyörgyi Kiss Béla Ikebana Kör és a Kónya Ádám Művelődési Ház ezen a tavaszon is megrendezi a Kiss Béla emlékének szentelt ikebanakiállítást május 21-22-én. A megnyitó szombaton, 21-én 11 órától kezdődik, az érdeklődők nyílt műhelyeken is kipróbálhatják a virágrendezés művészetét. A kiállítás szombaton 18 óráig és vasárnap 17 óráig látogatható az 1956-os emlékparkban és a Kónya Ádám Művelődési Ház nagytermében.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük