Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ajándékelőadás a bábszínházi világnapon

Ajándékelőadás a bábszínházi világnapon Kultúra

A sepsiszentgyörgyi Cimborák Bábszínház 2017. március 21-én, a bábszínházi világnapon indította útjára a Bábszínház a periférián című programját, melynek az volt a célja, hogy olyan helyszínekre is eljusson a társulat, ahol a közönség ritkán, vagy egyáltalán nem lát bábszínházi előadásokat.

Hirdetés
Hirdetés

Azóta minden évben más és más előadás szabadtéri változatát viszik ki a város különböző tereire, negyedeibe, vagy ha az időjárás nem teszi lehetővé, akkor olyan közösségeket szólítanak meg, hívnak el a bábszínházba, akik ritkán, vagy egyáltalán nem látták előadásaikat.
Idén sem lesz másként, március 21-én, kedden 12 és 18 órától az 1×1 Királyfi (r. Dávid Péter) című zenés mesejátékot játsszák, amelyet öt évnél idősebbeknek ajánlanak.

„Mindkét alkalomra szeretettel várunk speciális igényű, fogyatékkal élő gyermekeket, fiatalokat, felnőtteket és a velük foglalkozó hozzátartozókat, szakembereket, valamint olyan időskorú személyeket, akiknek nincs lehetőségük más kulturális programokon részt venni” – fogalmazott meghívójában a társulat.

A bábszínházi világnap alkalmából a műfaj népszerűsítése érdekében, bábos installációkat és bábsimogatót rendeztek be a Tamási Áron Színház előterében. A kiállításon való körbevezetés bábszínészeink biztosítják. Szervezett csoportok jelentkezését várják a következő időpontokra: március 21. 10, 11, 12 és 13 óra. A kiállítást szabad közönségnek is jó szívvel ajánlják 17 órától.
A programokra a belépés díjtalan, viszont az előadásokra és a bábsimogatóra is előre be kell jelentkezni a 0755.335.400-ás telefonszámon, Csüdöm Eszternél.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük