Felhívás!

Ablakvarázs Szentléleken

Ablakvarázs Szentléleken Kultúra

A Szentléleki Ifjúsági Szervezet (SZISZ) várja azon községbeli családok jelentkezését, akik szívesen bekapcsolódnának egy játékba, mellyel szebbé szeretnék varázsolni a várakozás időszakát.

– Izgatottan várjuk azon családoknak a jelentkezését, akik vállalják, hogy az adventi időszakban egy adott napon ünnepi díszbe öltöztetik az utcára nyíló ablakukat, úgy hogy a választott nap száma is jól látható legyen. Például, ha valaki de­cember 18-át választja, akkor a 18-as szám is látható kell legyen az ablakban – tudtuk meg a szervezőktől.

A résztvevők a kiválasztott napon kell felkapcsolják az ünnepi fénydíszeket. A már bekapcsolódott ablakok díszei az adventi időszak végéig mindennap kigyúlnak. Minden játékosnak gondoskodnia kell arról, hogy délutántól, késő estig kivilágítva pompázzon az ablak, hogy az utcákat járó „ablakvadászok” megtalálják őket.

A kezdeményezés nagy népszerűségnek örvend, már csak pár nap maradt szabadon, jelentkezni november 30-ig lehet a SZISZ Facebook-oldalán.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2021. november 24., 22:56
    ÉRTÉKELÉS: 3

    …valamiképpen a külsőségekben is meg kell nyilvánulnia az ünnepnek, ez teljesen érhető. Kellenek az ünnepi fények, kell a csillogás, hangulatot teremt, jó látni. De ezek a modern, ledes vacakok a túl harsány, sokszor jéghideg fényeikkel zavaróak, tolakodóak, nem hozzátesznek, hanem inkább elvesznek az ünnep hangulatából. A régi gyertyafényes karácsonyok voltak az igaziak.