Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A tudomány ünnepe

A tudomány ünnepe Kultúra

Idén is megtartja agrártudományi konferenciáját az Erdélyi Múzeum Egyesület és a Sapientia EMTE. A tudományos rendezvényen jeles előadók, az egyetem oktatói és hallgatói osztják meg legújabb kutatási eredményeiket.

Az Agrártudomány az élhető jövőhöz címmel megszervezett eseményhez az érdeklődők ma csatlakozhatnak az online térben. Az EME agrártudományi szakosztálya, sepsiszentgyörgyi fiókja és a LAM Alapítvány, valamint a Sapientia Kertészmérnöki Tanszékének összmunkájával megvalósuló rendezvényen tízpercenként kerül sor egy-egy előadóra. A megnyitó 10 órától lesz, az előadások 10.20-tól kezdődnek, 12.20 órától zárszó, kiértékelés. Érdeklődni a 0744 802.386-os telefonszámon lehet. Az online konferenciához a google.meet.com/rpq-wreq-mga linken lehet csatlakozni.

Hirdetés
Hirdetés

Nagyon változatos a tematika, makro- és mikrotávlatból szemügyre vett jelenségek kerülnek terítékre, a mezőgazdaság fejlesztésének megyei perspektíváitól a menta, a zöldsaláta, a szamóca, a levendula, a szeder, őszi búza, körömvirág, kukorica, tölcsérjázmin termesztésének egyes aspektusaiig.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük