Felhívás!

A szentgyörgyi FIT-központ is adakozott

A szentgyörgyi FIT-központ is adakozott Kultúra

A Mathias Corvinus Collegium Fiatal Tehetség (FIT) Program sepsiszentgyörgyi központja is csatlakozott a Kovászna Megyei Vöröskereszt karitatív karácsonyi akciójához: az V. évfolyam diákjai és szüleik több tucatnyi ajándékcsomagot állítottak össze a rászorulóknak, ezeket december 12-én adták át a Vöröskereszt vezetőségének.

A szervezők kérésének megfelelően az ajándékcsomagok csak jó állapotú ruhát, ép játékokat, tartós élelmiszereket, tisztálkodószereket tartalmazhattak. A Vöröskereszt csapata, illetve önkéntesei a csomagokat december 21-24. között juttatják el a rászoruló családok részére, tájékoztatott Opra Szende-Zsófia önkéntes-koordinátor.

– Tehetséggondozó programunkban fontosnak tartjuk a társadalmi felelősségvállalás szemléletét is elültetni diákjainkban, így karácsony közeledtével, lehetőségeinkhez mérten, próbáljuk színessé tenné a rászorulók mindennapjait – hangsúlyozta Baróthi Johanna, a FIT Program sepsiszentgyörgyi régióvezetője. – Büszkék vagyunk arra, hogy olyan gyerekek járnak hozzánk, akik szívesen és örömmel ajándékoznak meg másokat.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.