Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A 800 éves Barótról beszélgetnek

Február 20-án, kedden 19 órától, a Baróti Művelődési Ház Bodosi Dániel termében BARÓT? 800?! címmel kerekasztal beszélgetésre kerül sor Barót település első írásos említésének évfordulója apropóján.

Hirdetés
Hirdetés

Meghívottak: Benedek Huszár János polgármester, Benkő Levente történész, Boér Hunor könyvtáros, dr. Demeter János volt polgármester, Fehér János művészettörténész.

Moderátor: Demeter László muzeológus, házigazda: Demeter Zoltán művelődésszervező.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2024. február 18., 13:14
    ÉRTÉKELÉS: 3

    A beszélgetés címe problémás: BARÓT? 800?!
    Barót után minek a kérdőjel? Barót nem kérdőjeles, hanem egy létező város. Ezen nincs mit megkérdőjelezni. Pláne egy kisbaconinak.
    Hogy 800 éve említették-e először, azt pedig nem politikusok, hanem szakemberek kellene eldöntsék szaktanulmányokban. Ne politikus, pláne ne kisbaconi döntsön barót történetének szakkérdéseiben!
    A polgármester az útépítésben, történelemben és gazdaságtanban is úgy beszél, mint egy szakértő, pedig ő magyartanár. Jobban járna minenki, ha orvosi ügyben orvos, gazdaságban közgazdász, útügyben mérnök, történelemben történelmi tanulmányok lennének a mérvadók és nem a KONTÁROK!

  • User
    Dátum: 2024. február 19., 7:49
    ÉRTÉKELÉS: 6

    Kerekasztali ossze ruccanasokra van idejuk es penzuk ! Mi a feneert nem seprik addig a sok telen elszort homokot-kavicsot port az utcakon,szegyen hogy nez ki a varos.Porfeszek! Nem kell megvarni mig aszfalt lesz!Hanem hetente fel takaritatni,mert van eleg,,szocialis,, akinek munkat lehetne adni. Vannak ertekeink ami utan adozunk(pl.ingatlan) es tonkre vagjak a sok porral. Barot felett szmogkent szall a por!