Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

120 óra színjátszás

120 óra színjátszás Kultúra

A színjátszás, a drámajáték, az iskolai drámapedagógiai iránt érdeklődő pedagógusok, csoportvezetők, ifjúsági munkások és közművelődési szakemberek számára hetedik éve szervez képzést az Osonó Színházműhely és a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola. A tanfolyam a hét végén indul.

A 120 órás képzés olyan területekre nyújt betekintést, mint személyiségfejlesztés, csoportvezetési és drámapedagógiai alapismeretek, színházpedagógia, beszédművelés, beszédkészség-fejlesztés, szituációs gyakorlatok és színháztörténeti alapismeretek.

Hirdetés
Hirdetés

A Prezsmer Boglárka dramaturg, dráma- és színházpedagógus, Fazakas Misi színész, rendező, színházpedagógus és Mucha Oszkár színész, tréner által vezetett képzés négy szakaszban zajlik. A tanév során három hosszú hétvégés alkalomra gyűlnek össze Sepsiszentgyörgyön (január 10–12., március 20–22. valamint május 15–17. között), amely nyáron kiegészül egy 4 napos táborral augusztus 25–29. között.

A teljes képzés költsége 300 lej, plusz egy 65 lejes beiratkozási díj, amelyet a sepsiszentgyörgyi Művészeti és Népiskola titkárságán lehet kifizetni. Érdeklődni és iratkozni a 0740.578.725-ös telefonszámon vagy az osonoszinhaz@osono.ro e-mail-címen lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük