Felhívás!

Ügyvédi vizsgája közben szült egy amerikai nő

Ügyvédi vizsgája közben szült egy amerikai nő Külföld

Az ügyvédi vizsga önmagában is kőkemény próbatétel, egy amerikai nő azonban szintet lépett azzal, hogy egy babát is a világra hozott közben – írja a CNN.

Briana Hill nemrégiben szerezte meg jogi diplomáját a chicagói Loyola Egyetem, és már csak ez a szakvizsga volt hátra, hogy ügyvédnek mondhassa magát. Amikor vállalkozott a megméretésre, azt gondolta, nem lesz gond, hiszen még csak 28 hetes terhes lesz a vizsga idején. Csakhogy a koronavírus miatt októberre halasztották a vizsgát, akkor pedig Briana már a 38. hetében volt. Még viccelődött is vele, hogy majd a kórházi ágyában fog vizsgázni – aztán tényleg így történt.

Az ügyvédi vizsga négy kilencvenperces tesztből áll, két napra elosztva. Mivel a járvány miatt online bonyolítják, az ügyvédjelölteknek az egyes szakaszokat nem szakíthatják meg, végig a számítógép előtt kell ülniük, hogy kizárják a csalás lehetőségét.

Az első teszt elkezdése után 30 perccel Briana érezte, hogy valami nincs rendben, és csak reménykedett benne, hogy nem a magzatvize folyt el. Ellenőrizni azonban nem tudta, mert haladnia kellett a teszttel. Amikor végzett, akkor lett egyértelmű számára, hogy bizony elkezdődött a szülés. De még a vajúdás sem akadályozta meg abban, hogy elérje a célját.

„Szünetet tartottam, megtisztítottam magam, felhívtam a férjemet, a szülésznőmet és anyukámat. Sírtam, mert kissé pánikba estem, majd leültem megcsinálni második tesztet, miután a szülésznőm azt mondta, hogy van időm, hogy eljussak a kórházba” – mesélte a nő.

A kismama végül délután fél hat körül került kórházba, a kisfia pedig este tíz után jött világra.

A vizsga másik fele másnap még hátra volt, de ezek után már ez sem jelenthetett problémát. A kórház Hill rendelkezésére bocsátott egy üres szobát, az ajtóra kitettek egy „Ne zavarjanak” táblát, a két teszt között pedig még a babáját is gondozta a újdonsült ügyvéd, aki a családjának, az egészségügyi dolgozóknak és az egyetemnek is nagyon hálás a támogatásért, aminek köszönhetően a nehezítő körülmények ellenére is át tudni lépni a célvonalat.

(CNN)

 
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások