Felhívás!

Több tucat nudistát köteleztek maszkviselésre Csehországban

Több tucat nudistát köteleztek maszkviselésre Csehországban Külföld

A csehországi Lázně Bohdaneč város rendőrsége több tucat napozó nudistára bukkant egy tóparton, akik nem tartották be a koronavírus-járvány miatt elrendelt korlátozó intézkedéseket – számolt be a New York Post.

Bár Csehországban a nudizmus megengedett, a mintegy 75 személy nem viselt védőmaszkot és nem tartotta be a szabályt, mely szerint kettőnél több személy nem gyülekezhet.

“Sajnos az emberek egy nagy csoportban napoztak, egyesek pedig még maszkot sem viseltek (…) Az emberek lehetnek ruha nélkül az erre kijelölt helyeken, azonban el kell takarniuk a szájukat és figyelniük kell a csoport méretére” – nyilatkozta Markéta Janovská rendőrségi szóvivő. 

A nudistákat végül nem büntették meg, mivel mindannyian beleegyeztek, hogy maszkot tegyenek.

Csehországban, ahol elsők között rendeltek el szükségállapotot, eddig több mint 4.700 személy betegedett meg a koronavírustól, 78-an pedig életüket vesztették. A cseh hatóságok már elkezdték a megszorítások enyhítését.

(Digi24)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. április 9., 7:51
    ÉRTÉKELÉS: 7

    Eez igen! Csernátonban pedig 1 személy 20.000 kasszált mert nem volt papírja, Țãndăreniben 1 sereg cigány is kevesebbet kapott pedig még fegyverek is kerültek elő!!!😤😤😤