Felhívás!

Több mint egy tucatnyi román verekedett össze egy londoni reptéren

Több mint egy tucatnyi román verekedett össze egy londoni reptéren Külföld

17 embert vett őrizetbe az angol rendőrség, miután tömegverekedés tört ki a London–Lutoni repülőtér egyik termináljában péntek reggel 8 óra körül.

Mint az alábbi videón is látszik, elég rendesen egymásnak estek a résztvevők, a reptéri biztonságiaknak is időbe telt rendet teremteni. A rendőrség 17 Angliában élő románnal szemben intézkedett, közülük 11 ellen vádat emeltek, 5 fő szabadon, míg egy illető óvadék ellenében távozhatott, olvasható a helyi rendőrség oldalán.

A verekedésben négyen sérültek meg, közülük hármat kórházba is szállítottak.

A reptér szóvivője megdöbbenését fejezte ki, elnézést kért a többi utastól, és kijelentette, a továbbiakban is zéró toleranciával állnak a hasonló esetekhez, és azonnal a rendőrséghez fordulnak minden ilyen helyzetben.

(Telex/HVG)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2021. május 18., 13:24
   ÉRTÉKELÉS: 1

   Nyugaton az vagy ,amit az állampolgárság rubtikában írnak…cetățenia/citizen/ citoyen.
   Lehetsz hottentotta, akkor is francia vagy!
   Na ezért dühöngenek a patrióták ,hogy “románok”az elkövetők,ezért legalább így említség őket,hogy “cetățeni români de origine romă” de…nem elég PC.így a román rajtuk maradt ,mint a szamáron a fül.

   • User
    Dátum: 2021. május 19., 10:31
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Akik itt minuszoltak,nézzenek meg egy útlevelet .Ha Kiss Istvánnak hívnak és román útleveled van a CETĂȚENIA: az román és ennyi,még akkor is az ha brazil vagy netán bangldeshi és megkaptad a román állampolgárságot.Ha tartozkodási engedélyed van ,akkor azt írják be ami a bemutatott igazolványra van írva.

  • User
   Dátum: 2021. május 18., 19:59
   ÉRTÉKELÉS: 0

   Ez így igaz de tör-vény van ró-la hogy ezt nem lehet kimondani!Iohannis írta alá nem is olyan rég!Le is csukhatnak ha kimondod az igazságot,a jogállamiság nevében.

 • User
  Dátum: 2021. május 18., 19:25
  ÉRTÉKELÉS: 1

  Addig hisztiztek, míg kiderült, hogy semmiben sem különböznek egymástól. rom = roum és an = ein, s nem cigány, mert román. A patrióták róma rövidítése a zutó dákok római keverékére hajaznak. Pont.

 • User
  Dátum: 2021. május 19., 14:04
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Ne mondd, írd le roman de etnie roma(in) care nu se traduce decat gipsy! (Mivel imádni kezdtük az angolokat, mert a románokat a francolatin népek elárulták, már nem büszkék az eredetükre).