Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szándékosan feltartott egy magyar katonai rendész egy romániai kamionost

Szándékosan feltartott egy magyar katonai rendész egy romániai kamionost Külföld

Egy magyarul beszélő, de levelében magára román kamionosként hivatkozó személy kereste meg az RTL Hiradóját egy videófelvétellel, ami az M4-es autópályán, Szolnok irányában készült múlt hétfőn. 

A videón az látszik, hogy a kamion előtt, a jobb sávban haladó, a Magyar Honvédség katonai rendészetéhez tartozó autó szándékosan tartja fel a teherautót.

A sebességmérő alapján  a katonai rendész alig 65-70 kilométer/órás sebességgel halad, a kamion számára viszont 80 kilométer/óra lenne a megengedett sebesség. Amikor a sokadik alkalommal próbál előzni a kamionos, a rendész bekapcsolja a megkülönböztető jelzést és kihúzódik a kamion elé. A felvétel készítője, aki az anyósülésen ül, többször ráközelít az autó rendszámára is.

A kamionos szerint miután az autóból tárcsázta a 112-es segélyhívót, elmondta az esetet és megadta a katonai rendész autójának rendszámát, alig telt el 5 perc, és a rendész odalépett a gázra.

Az RTL Híradó elküldte a felvételt a rendőrségnek, arról érdeklődve, hogy indult-e eljárás az ügyben.

(Forrás: rtl.hu, fotó: videókivágás) 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. szeptember 12., 18:00
    ÉRTÉKELÉS: 6

    A többség aki átutazik és van dolguk a magyar rendőrökkel, azt mondják pont olyanok mint a többi balkáni rendőr! Korrupt, neveletlen bunkó társaság!