Hirdetés
Hirdetés

Sérülésveszély miatt forgószéket hív vissza az IKEA

Sérülésveszély miatt forgószéket hív vissza az IKEA Külföld

Az IKEA visszahívja a saját gyártású és forgalmazású – 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott – antracit színű Odger forgószéket esés és sérülés veszélye miatt.

A társaság az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében arról is tájékoztatott, hogy az Almondy visszahívja az IKEA által forgalmazott, L2140 tételkóddal és 2023. 11. 18. minőségmegőrzési dátummal rendelkező 400 grammos Almondy Daim mandulatortát, mivel az egyik tortában fémtárgyat találtak.

Az Almondy azt kéri a vásárlóktól, hogy vagy vigyék vissza a terméket abba az áruházba, ahol megvásárolták, hogy visszakapják a teljes vételárat, vagy forduljanak az Almondyhoz a www.almondy.com címen.

A közleményben kitérnek arra, hogy a forgószéken a 22 az évet, a 21 a gyártás hetét jelöli. A visszahívást azzal magyarázzák, hogy fennáll a veszélye annak, hogy a szék csillag alakú lába eltörik, ami esés- és sérülésveszéllyel járhat a használókra nézve. Az IKEA mindenkit arra kér, aki ilyen forgószéket vásárolt, hogy ne használa a terméket, és vigye vissza, hogy visszakapja a teljes vételárat.

A visszavételhez a vásárlás tényét nem kell nyugtával vagy számlával igazolni.

forrás: MTI

fotó: IKEA/Facebook

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük