Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Percek alatt elfogyott minden jegy az úticél nélküli ausztrál légijáratra

Percek alatt elfogyott minden jegy az úticél nélküli ausztrál légijáratra Külföld

Tíz perc alatt elfogyott minden jegy a Quantas légitársaság különleges járatára, amely hét óra alatt repül körbe Ausztrália ikonikus látványosságai felett.

Hirdetés
Hirdetés

„Valószínűleg ez a Quantas történetének leggyorsabban betelt járata” – mondta a légitársaság szóvivője pénteken.

A Great Southern Land nevet viselő panorámajárat Sydneyből indul útnak október 10-én, az utazáshoz „nincs szükség se útlevélre, se karanténra”.

A Boeing 787-as Dreamliner alacsonyan repül el például az Urulu, a Nagy-korallzátony és a sydneyi kikötő felett, mielőtt landol ugyanott, ahonnan felszállt.

A turistaosztályra szóló jegyek ára 780 ausztrál dollár körül mozog, a business class ára 3787 ausztrál dollárnál kezdődik.

„Tudtuk, hogy népszerű lesz a járat, de nem számítottunk rá, hogy 10 perc alatt minden elkel. Az embereknek nyilvánvalóan hiányzik a repülés élménye. Ha van rá igény, biztosan indítunk több ilyen panorámajáratot, amíg arra várunk, hogy megnyíljanak a határok” – közölte a Quantas.

A légitársaságra hatalmas csapást mért a koronavírus-járvány. Az elmúlt 12 hónap bevétele 20,6 százalékkal esett vissza, ami négymilliárd ausztrál dollárnak felel meg.

A Quantas Group vezetője, Alan Joyce elmondta, az év második fele a legkeményebb körülmények között zajlik, amelyeket a légitársaság 100 éves történelme során valaha megtapasztalt.

(MTI)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük