Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Öngyilkos akart lenni a 9 éves fiú, mert gúnyolták termete miatt

Öngyilkos akart lenni a 9 éves fiú, mert gúnyolták termete miatt Külföld

Egy ausztrál anyuka videót töltött fel a fiáról, közvetlenül azután, hogy az iskolában többen gúnyolták törpenövése miatt. A felvételen a 9 éves összetört gyerek arról beszél az anyjának, miután a sokadik inzultus érte az iskolában, hogy adjanak neki egy kést, mert meg akarja ölni magát.

Hirdetés
Hirdetés

A szívszorító videót több mint húsz millióan látták, és a világ minden tájáról elkezdték feltölteni a videójukat, amiben a fiú mellett kiállnak.

Brad Williams amerikai komikus, aki maga is törpenövésű, egy nap alatt 130,000 dollárt gyűjtött a családnak, hogy el tudjanak menni Disneylandbe.

Az adománygyűjtő oldal szerint a gyűjtés mindenki mellett kiállás, akinek valaha azt mondták, hogy nem tökéletes. Eric Trump, Donald Trump fia is arról beszélt, hogy megrendítette a videó, Enes Kanter Twitteren pedig azt üzente, hogy az egész világ a család mögött áll, és meghívta a őket egy NBA mérkőzésre.

Videót töltött fel Hugh Jackman, aki azt üzeni a fiúnak, hogy sokkal erősebb, mint gondolná, és az ő képében biztosan barátra talált. Az embereket pedig arra kéri, hogy legyenek kedvesek egymáshoz.

Talán a legnagyobb dobás az NRL rögbicsapat kiállása, akik nem csak üzentek a fiúnak, de meghívták, hogy ő vezesse őket pályára a soron következő mérkőzésükön.

(Index)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások