Nőnek öltözve próbált a börtönből elszökni egy brazil kábítószer-kereskedő

Nőnek öltözve próbált a börtönből elszökni egy brazil kábítószer-kereskedő Külföld

Gumimaszkban, parókával, melltartót és testhezálló szűk farmert viselve, nőnek öltőzve próbált kereket oldani egy brazil kábítószer-kereskedő a Rio de Janeiro közelében található Gericinó nevű börtönből – közölte a G1 helyi hírportál vasárnap.

A 42 éves Clauvino da Silva lánya látogatását követően női ruhákban akart távozni a fegyintézetből, de gyanús viselkedése miatt feltűnt a börtönőröknek, akik nyomban fel is tartóztatták a szökevényt.

A történtek nyomán a rendőrség kikérdezte a rabot, a lányát és további hét embert. A gyanúsítottak között volt egy terhes nő is, aki a gumimaszkot becsempészhette a börtönbe. Terhes nőket ugyanis nem vizsgálnak át a börtönőrök. A G1 szerint Clauvino da Silva azt tervezte, hogy a saját lányának adja ki magát, s egyszerűen kisétál a főkapun keresztül.
Clauvino da Silvát drogkereskedelem miatt 73 év és 10 hónap szabadságvesztésre ítélték. 2013-ban egyszer már megszökött több tucatnyi rabtársával a börtönből.

(Agerpres)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. augusztus 5., 16:29
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Na ennyiket kellene adjanak súlyos bünökért Ro mániában is! + kajapénz?! Dolgozzon többet, hanem napi 1x némi kajamaradék vendéglőkből!😉