Hirdetés
Hirdetés

Nem kapott reggelit a Mekiben, hívta a rendőrséget

Nem kapott reggelit a Mekiben, hívta a rendőrséget Külföld

Az angliai West Sussexben a rendőrség érdekes telefonhívást kapott délelőtt fél tizenkettőkor: egy nő arra panaszkodott, hogy a McDonald’sban drive-thrujában túl hosszúra nyúlt a sor, és mire sorra került, már nem szolgálták ki őt reggelivel.

Hirdetés
Hirdetés

Járvány ide vagy oda, a McDonald’s gyorséttermek az Egyesült Királyságban is nyitva tartanak, de mostanság a forgalmuk legnagyobb részét immár a drive-thrun keresztül bonyolítják az autós vevőiknek. Ennek is köszönhető a szokásosnál jóval nagyobb sor, de nézzük a pozitívumát: legalább az autónk kényelmében várakozhatunk. A hosszú sor azonban felpaprikázott egy nőt West Sussexben, akinek pechje volt: mire sorra került a kiszolgálásnál, a gyorsétterem már nem szolgált fel reggeli menüket. Michael Douglas az Összeomlásban már megmutatta, meddig fajulhat egy ilyen konfliktus, de szerencsére a dühös nő ennyire azért nem volt dühös, így ő „csak” kihívta a rendőrséget azért, mert úgy érezte a gyorsétterem dolgozói nem megfelelő kiszolgálásban részesítették – írja a Yahoo.

Az esetet egy helyi rendőr, Darren Taylor felügyelő osztotta meg a közösségi médiában, és persze hozzátette azt is, hogy a nőnek gyorsan elmagyarázták, hogy milyen ügyekben van lehetősége kihívni a rendőrséget: a felsoroltak között pechjére nem szerepelt a „nem kaptam meg a reggeli menüt a Mekiban” opció, így végül rendőri közbeavatkozás nélkül, szomorúan kellett magába lapátolnia egy BigMacet. De az is lehet, hogy szomorúan hazaautózott, és otthon összedobott magának egy tisztességes rántottát, és a McDonald’s veszített egy problémás, de a reggelijüket nagyon szerető ügyfelet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások