Hirdetés
Hirdetés

Négy gyerek halt meg egy hollandiai vonatgázolásban

Négy gyerek halt meg egy hollandiai vonatgázolásban Külföld

Négy gyerek halt meg, két további személy pedig súlyos életveszélyes sérüléseket szenvedett Hollandiában csütörtökön, mikor egy vonat elütötte a biciklijüket, és az utánfutóban utazó gyerekeket.

Az ütközésben érintett három gyerek ugyanabból a családból származott, 4, 8 és 11 évesek voltak – közülük csak a legidősebb gyerek élte túl az ütközést, őt jelenleg is életveszélyes állapotban ápolják kórházban. A másik két, életét vesztett gyermek 6 és 4 évesek voltak. Velük volt egy 32 éves nő is, aki felügyelt rájuk, őt szintén életveszélyes állapotban szállították kórházba.

A baleset a dél-kelet hollandiai Oss városánál történt, Amszterdamtól kb 100 km-re, reggel 8:20-kor egy vasúti átkelőnél. Az átkelőhely fel volt szerelve jelzőlámpákkal és sorompóval is.

Az elektromos bicikli és a hozzá tartozó utánfutó, melyben a gyerekek utaztak, egy napköziotthon tulajdona, a nő pedig egyik alkalmazottjuk, aki épp iskolába vitte a gyerekeket. A rendőrség szerint többen szemtanúi voltak a balesetnek, köztük több gyerek is.

A ProRail, az állami vasúttársaság vizsgálatot indított az ügyben, hogy feltárják, mi okozta a balesetet. “Ez egy nagyon sötét nap mindannyiunk számára, szörnyű mindazoknak, akiket érint. Nincsenek szavak, amivel leírhatnánk mindezt” – írta twitteren a társaság vezérigazgatója.

(Euronews)
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2018. szeptember 21., 21:44
    ÉRTÉKELÉS: -3

    Székely eurónyűvsz. Kicsit el kezd menni a hírmondó bíbíszíbe. Bíbíszi máde in szepszi gheorghe. Meghótt Tanzániában egy hajó. Kisiklott Hollandiában egy bicikli. Délkelet Hollandia, itt mingyá sepsikőröspataktől alig 1800 kilométer. Váj de mine, ce fel de világ, nagyon színes, bjutiful. Szenzáció, hulla, szörnyűszég. Miiii van? Székely Blikkmondó? Elgurult a Diazepán?

    Ténleg nincenek szavakok…