Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mintegy nyolcvan tolvaj fosztott ki egy áruházat Kaliforniában

Mintegy nyolcvan tolvaj fosztott ki egy áruházat Kaliforniában Külföld

Mintegy nyolcvan tolvaj fosztotta ki a kaliforniai Walnut Creek kisváros egyik áruházát – közölte vasárnap a helyi rendőrség.

Hirdetés
Hirdetés

A hatóságok összehangolt akcióról beszéltek. A tájékoztatás szerint a tolvajok szombaton este beözönlöttek a Nordstrom áruházba és mindent magukkal vittek, amit csak elbírtak, majd elhajtottak az épület előtt hagyott járműveikkel.

A rendőrség még a helyszínen el tudott fogni három gyanúsítottat, két férfit és egy nő. Ellenük a többi között rablás, tolvajlás, illegális fegyvertartás és lopott áru birtoklásának gyanújával emeltek vádat.

A KNTV helyi televízióban megjelent felvételeken több embert lehetett látni, amint a lopott árukkal rohanva elhagyják az áruházat és autókba szállnak, amelyekkel korábban elállták a forgalmat.

Egy szemtanú arról számolt be a KPIX-TV regionális televízió műsorában, hogy az elkövetők símaszkot viseltek és feszítővasak, illetve fegyverek is voltak náluk.

A rendőrség közlése szerint a bűnözők rátámadtak két áruházi alkalmazottra, illetve paprikasprayjel lefújtak egy harmadik dolgozót. A hatóságok jelenleg a megfigyelőkamerák felvételeinek kiértékelésével próbálják azonosítani az elkövetőket.

Hasonló tömeges rablás péntek este történt az alig 40 kilométerre, nyugatra található San Franciscóban, ahol luxuscikkeket árusító üzleteket fosztottak ki.

(MTI)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2021. november 22., 10:25
  ÉRTÉKELÉS: 12

  Lesz még ilyen Európában is mert egyszer elapad a fejőstehén teje,amely a sok migránst eteti.Akkor fognak kezdődni az igazi bajok amikor ezek kezdenek gyújtogatni,fosztogatni,rabolni,öldökölni.A fehér embernek akkor befellegzett.Nem értem a világ szeme be van kötve,dirrekt keressük magunknak a feszkót,azt,hogy ne legyen nyugtunk,ne legyen békesség,ne legyen normális élet a bolygón!!!???

  • User
   Dátum: 2021. november 22., 18:26
   ÉRTÉKELÉS: 5

   Ez így igaz,aDél -afrikai K.ban már ez megy évek óta.A fehér emberek fegyverrel védik magukat vagy elmennek.Az európai hova menjen?USA ,Kanada ?Ott is jön az úthenger.