Hirdetés
Hirdetés

Más-más évben született egy ikerpár két tagja

Más-más évben született egy ikerpár két tagja Külföld

“Teljes őrület, hogy ikrek, de más évben van a szülinapjuk” – nyilatkozta a People magazinnak a Kaliforniában élő Fatima Madrigal, akinél szilveszter napján indult meg a szülés, s míg fia, Alfredo nem sokkal éjfél előtt 11:45-kor megszületett, addig lánya, Aylin már csak másnap 2022. január elsején követte ikertestvérét.

Hirdetés
Hirdetés

“Annyira meglepett és boldog vagyok, hogy a lányom épp éjfélkor született” – mesélt érzéseiről az anyuka, akinek esete egyedülálló volt a Natividad Kórház, és egyben a szülészorvos, Dr. Ana Abril Arias praxisában is.

“Igazi öröm volt számomra, hogy segédkezhettem a picik biztonságos érkezésében 2021-ben és 2022-ben. Lehetne ennél jobban kezdeni az évet?!” – tette hozzá a doktornő.

Alfredo és Aylin azóta már otthonukban vannak, ahol két testvérük, egy fiú és egy lány, már nagyon várta a babák érkezését.

A kórház közleményében arra is kitért, hogy az Egyesült Államokban 120 ezer ikerszülést jegyeznek fel évente, mely a születések csupán 3 százaléka, az olyan különleges eset, mint a különböző években születés azonban a legritkább esetekben fordul elő.

(Hirado.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük