Hirdetés
Hirdetés

Leszállópályának használta a horgász fejét egy sirály

Leszállópályának használta a horgász fejét egy sirály Külföld

Videón rögzítették, a vicces pillanatot, amikor egy gyanútlan norvég halász fején landolt egy sirály, és annyira jól érezte ott magát, hogy percekig nem volt hajlandó tovább állni.

A felvétel Norvégiában, Arkvisand nevű településtől nem messze készült, és láthatjuk rajta, amint a sirály békésen álldogál az éppen halászó férfi fején, és esze ágában sincs elrepülni onnan.

A “leszállópályának” használt halász társaihoz fordul segítségért, akik azt javasolják, hogy lépjen kapcsolatba a madárral. Erre a halász megkérdezi, hogy mennyi ideig szándékozik ott maradni.

A férfi a videó kapcsán elmesélte, hogy éppen egy halászaton voltak barátaival, amikor a sirály leszállt a csónakjukra. Az állat egyáltalán nem félt tőlük és nem akart elrepülni. Nem sokkal később a halászok beindították a motort és elindultak egy másik csónakban levő társaik felé, hogy egyeztessenek a halászat folytatásáról. Amikor közelebb értek a másik csónakhoz, és a férfi elkezdett társaival beszélgetni, a sirály egyszerűen leszállt a fejére, és bár próbálta lerázni, pár pillanattal később a madár ismét visszatért.

(Daily Mail)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük