Hirdetés
Hirdetés

Kiszámlázzák a vendégek hülye kérdéseit

Kiszámlázzák a vendégek hülye kérdéseit Külföld

Vicces éttermi számla bukkant fel a Redditen. A kiszámlázott tételek között ott van egy 38 centes elem is: 1 darab hülye kérdés.

Hirdetés
Hirdetés

Az étterem, a denveri Tom’s Diner az étlapon, a köretek között is feltünteti, hogy a felszolgálóknak feltett ostoba kérdések darabjáért 38 centet kérnek. Azt mondják, nincsenek igazán felháborodva a vendégek kérdésein, inkább csak némi humort próbáltak csempészni az étlapjukra.

Korábban még több vicces tétel sorakozott a menüjükön (például, hogy „ma mégsem ebédelek – 0.00 dollár”), de most már csak a hülye kérdéseket hagyták fent, mert azokból mindig van elég. 

(nlc.)

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. január 20., 13:25
  ÉRTÉKELÉS: 8

  Egyetertek ezzel, de csak abban az esetben, amikor a vendeg is kedvezmenyben reszesul ,abban az esetben amikor hulye pincer szolgalja fol. Peldaul igy:-vodka 12 ron,- hulye felszolgalo miatt elnezest kerunk,-06 ron,- vegosszeg 06 ron !

 • User
  Dátum: 2020. január 20., 14:28
  ÉRTÉKELÉS: -5

  Viccből 1 cent borravalót sem adnék!ami ha 10% körül van az olyan $1.27 lenne…felkerekítve $2.azt mondanám a hülye kérdés díját tartsa meg.ezzel a módszerrel öngólt rúgnak ,mert a vendeg a’mi urunk’ ez állt régen az éttermek étlapján./clientul nostru, stăpânul nostru ‘.