Felhívás!

Kérdések merültek fel Trump egészségi állapotáról a közösségi médiában

Kérdések merültek fel Trump egészségi állapotáról a közösségi médiában Külföld

Kérdések merültek fel Donald Trump amerikai elnök egészségi állapotával kapcsolatban vasárnap a közösségi médiában, miután a sajtóban megjelent egy videó, amelyen nagyon lassan, bizonytalan léptekkel megy le egy rámpán.

Trump szombaton beszédet tartott a West Point katonai akadémián, ott készült a szóban forgó felvétel, amelynek nyomán spekulációk indultak meg az egyesek szerint romló egészségi állapotával kapcsolatban. Az elnök szerint azonban mindössze arról van szó, hogy a rámpa csúszós volt.

„A rámpa nagyon hosszú és meredek volt, nem volt korlátja, és ami a legfontosabb, rendkívül csúszós volt ”– írta a Twitteren, hozzátéve, azért volt ilyen óvatos, hogy nehogy elessen, alkalmat szolgáltatva a fake news médiának a kigúnyolására.

Sokan azonban nem elégedtek meg ezzel a magyarázattal, és egyebek mellett rámutattak, hogy Trump a beszéd közben két kézzel emelte fel a poharat, amelyből ivott, illetve nem sikerült helyesen kimondania Douglas MacArthur tábornok nevét.

Donald Trump, aki épp vasárnap töltötte be a 74. életévét, rendkívül kényes arra, ha öregedését emlegetik. Ő maga viszont gyakran gúnyolja idős kora miatt demokrata párti riválisát, a 77 éves Joe Bident, akit Álmos Joe-nak nevezett el.

(MTI)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. június 15., 21:51
    ÉRTÉKELÉS: 4

    Trumpot most próbálják minden lehetséges eszközökkel lejáratni mert kampány van és nyerésre áll.Sok mindent tett az amerikaiakért és gazdaságért, munkahelyeket teremtett és a népet helyezi első helyre nem például a migránsokat.Ezért szálka sokak szemében és minden lehetőséget megragadnak, hogy aláássák tekintélyét.