Felhívás!

Kéménybe szorult a betörő, tégláira kellett bontani a nappali falát

Kéménybe szorult a betörő, tégláira kellett bontani a nappali falát Külföld

Meglehetősen kellemetlen órákat élt át az a betörő, aki beszorult az általa kinézett ház kéményébe, az Egyesült Államokban. A helyszínre érkező tűzoltóknak teljesen szét kellett bontaniuk a nappali falát a kandalló fölött, hogy kiszabadítsák.

Egészen komikusra sikeredett egy rablás a marylandi Silver Springben, az elkövető valószínűleg a betörések történetének valaha volt egyik legemlékezetesebb hibáját követte el.

Egy férfi január 8-án hajnalban furcsa hangokat hallott a nappalija felől. Betörőre gyanakodott, ennek rendje és módja szerint értesítette is a rendőrséget. A kiérkező járőrök azonban a helyszínen nem találtak betörésre utaló nyomokat, ezért elmentek. Egy óra múlva azonban a tulajdonos visszahívta őket, mert továbbra is hallotta a különös zajokat – számolt be róla a New York Post.

Amikor a rendőrök másodszor is a helyszínre értek, felkeltette a figyelmüket, hogy a ház kéményének tetejéből hiányzik egy kis darab. Elindultak hát a nyomon, nem sokkal később pedig a járatban a magatehetetlenül vergődő behatolót is megtalálták.

A helyszínre nem sokkal később a tűzoltók is megérkeztek, akiknek másfél óra alatt sikerült kiszabadítaniuk a kéménybe szorult férfit, aki kisebb sérüléseket szenvedett, ezért kórházba szállították. Ehhez azonban a nappali falát is meg kellett bontaniuk. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, egyelőre nem történt vádemelés az ügyben.

(Hirado.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2022. január 13., 11:48
   ÉRTÉKELÉS: 5

   Úgy járt mit a viccbéli Mikulás…Leereszkedik a kéményen és amikor benyít a szobába egy gyönyörű szőke bombázó alszik az ágyban…
   Gondolkozik…ha most megteszem ,bűnbe esek,ha nem, akkor nem fogok kiférni a kéményen.😂

   • User
    Dátum: 2022. január 14., 17:13
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Olvasson Freud-ot.Sigmund Freud.
    Hátha megvilágosodik.Egy római szólás-
    mondás így szól-“naturalia non sunt turpia”
    Van akinek tetszik ,van akinek nem.De ahogy
    látom, van 7 akinek tetszik.Ennyi.

  • User
   Dátum: 2022. január 14., 18:12
   ÉRTÉKELÉS: 0

   Hölgyem/Uram!
   Akkor most elmondom a Norvég Posta
   variacióját…talán meg lesz elégedve.
   …Mikulás.Leereszkedik a kéményen és amikor benyit a szobába egy középkorú,őszülö ,borostás férfit talál rá…Remélem így tetszeni fog,mert ez most
   “trendy” mint a térdekben rongyos farmer-
   nadrág.

   • User
    Dátum: 2022. január 17., 14:31
    ÉRTÉKELÉS: 1

    Aki minuszolt.Ha nem hiszi ,nyugodtan
    megnézheti a norvég Mikulás esetét…csak nem gondolja,hogy még saját szemének sem hisz,mert akkor nagy a baj …ott feljebb!