Felhívás!

„Kellene még sör!” – kért segítséget a 93 éves nő, 150 dobozzal kapott a gyártótól

„Kellene még sör!” – kért segítséget a 93 éves nő, 150 dobozzal kapott a gyártótól Külföld

Egy 93 éves néni 150 doboz sört kapott ajándékba, miután egy „Kellene még sör” feliratú táblával állt ki az ablakába – írja a Lad Bible. Fotója felrobbantotta a netet.

Az idős asszony, név szerint Olive Veronesi bezárkózott a pennsylvaniai Seminole városban lévő otthonában, mert a helyieket felszólították, hogy maradjanak otthon a koronavírus terjedésének megállítsa érdekében. Csakhogy az otthon töltött idő számára komoly nehézségbe ütközött: elfogyott a söre. A helyzet orvoslására Olive táblát ragadottt, annak reményében, hátha segít neki valaki, miközben a másik kezében egy doboz Coors Light márkájú sört szorongatott. 

Miután a vicces fotó kezdett elterjedni a közösségi médiában, a sörgyártó céghez is eljutott. A Coors Light úgy döntött, hogy Veronesi asszonynak 150 doboz sört ad ajándékba, hogy egy darabig ne kelljen emiatt kimennie a boltba. Amikor megérkezett a szállítmány, szinte betöltötte a tornácot amit a néni örömmel ki is hirdetett országnak, világnak.

A KDKA-TV-val készített interjújában Olive azt mondta: “Az utolsó 12 doboz volt otthon, és én minden este sörözök, mert a sörben vitaminok vannak, és ez jó, mindaddig, amíg nem visszük túlzásba” – mondta az életvidám asszony.

(travelo.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások