Felhívás!

Hivatalosan is elvált Bill és Melinda Gates

Hivatalosan is elvált Bill és Melinda Gates Külföld

Megtartották a bontópert, ezzel hétfőn hivatalosan is véget ért Bill és Melinda Gates 27 évig tartó házassága – közölte a CNN. Bill és Melinda Gates 1987-ben találkozott egymással a Microsoftnál, majd hét évvel később, 1994-ben házasodtak össze. Idén májusban aztán bejelentették, hogy válnak. A döntésüket azzal indokolták, hogy úgy érzik, már nem tudnak fejlődni a kapcsolatukban.

Utóbb kiderült, hogy Melinda Gates már kb. két éve tervezte a válást, aminek az oka a Wall Street Journal szerint férje kapcsolata volt Jeffrey Epsteinnel. Epstein milliárdos üzletemberként volt ismert, 2019-ben viszont előzetes letartóztatásba került emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával. Befektetőként kapcsolata volt többek között Donald Trumppal, András yorki herceggel – és Bill Gatesszel is, aki állítólag többször fel is bukkant Epstein magánszigetén.

Már bejelentették a válást, amikor az NPR megírta, hogy Bill Gates intim viszonyt folytatott a Microsoft egyik alkalmazottjával még 2000-ben, ezt a milliárdos el is ismerte.

A CNN most azt írja, hogy a válási szerződésük, a megegyezés részletei nem ismertek, annyi azonban bizonyos, hogy egyiküknek sem kell tartásdíjat fizetnie. A Bloomberg Billionaires Index tájékoztatása szerint a Gates-vagyon kb. 152 milliárd dollár lehetett hétfőn, ami azt jelenti, hogyha feleztek, 76 milliárd dollárt kaptak fejenként. A volt feleség a bírósági dokumentumok alapján nem tervezi megváltoztatni a nevét.

(Telex)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.