Felhívás!

Hajcsatot cserélt házra egy amerikai nő

Hajcsatot cserélt házra egy amerikai nő Külföld

Egy amerikai nőnek sikerült egy hajcsatot házra váltania egy sor ügyes csere révén.

2020 májusában Demi Skipper – mint sokan mások – unatkozott az otthoni bezártságban. Így hát elhatározta, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a szabadidejéből.

A 30 éves, San Franciscó-i nő belebotlott Kyle MacDonald TED-előadásába, amelyben elmesélte, hogyan sikerült egy év alatt egy gemkapcsot házra cserélnie, és elhatározta, hogy 15 év elteltével ő is véghez viszi ugyanezt a bravúrt.

Ő egy hullámcsattal kezdte, és mindössze négy csere után már egy snowboardja volt.

Az út azonban még hosszú volt, és Demi a napi munkája mellett számtalan órát töltött azzal, hogy a világhálón potenciális cserelehetőségeket kutasson platformról.

Végül, 28 csereberével később végre megkapta a kulcsokat saját otthonához a Tennessee állambeli Clarksville-ben.

@trademeproject

The Final Trade 🥺🏠 ##trademeproject ##letsgetthishouse

♬ Inspiring and spectacular emotional epics(869013) – Minette

A LADbible-nek nyilatkozva Demi elmondta: “Csak amikor megláttam a házat magam előtt, akkor tudatosult bennem, hogy ezek a kulcsok ehhez a házhoz tartoznak, és ez a ház az enyém” – mondta a ház újdonsült tulajdonosa.

Az öröm, a büszkeség és a megkönnyebbülés könnyei annál is édesebbek voltak, mivel a csereberék során rengeteg szomorú könnycseppet hullatott, mivel egyes cserék visszavetették őt a célja elérésében.

Demi felidézte: “Azt hiszem, azok voltak a legnehezebb időszakok, hiszen amikor rájössz, hogy mennyire rossz volt egy üzlet, nem tudsz visszamenni, nem tudsz pénzt költeni a kijavítására. Nem tudsz visszacsinálni egy üzletet.”

“A gyémánt nyaklánc kiemelkedik a sorból. Cseréltem egy gyémánt nyakláncot, amiről azt hittem, hogy 20 000 dollárt ér, pedig csak 2500 dollár volt a valódi értéke. Az ékszerész nem a kiskereskedelmi árát fizeti ki, hanem csak annyit, amennyit az adott pillanatban ér” – tette hozzá.

De mi lesz most Demivel, miután végigjárta ezt a hihetetlen utazást, amelynek köszönhetően ötmillió követőt gyűjtött össze a TikTok-on?

Nos, ő és a férje beköltöznek a házba, felújítják azt – aztán Demi el akarja cserélni egy hajcsatra, és elölről akarja kezdeni.

Elmagyarázta: “A ház a padlóján ülve a férjemhez fordultam és azt mondtam: “Újra el fogok kezdeni cserélgetni”.

“Szóval újra fogom kezdeni, remélhetőleg elcserélem a házat egy hajcsatra, és aztán újrakezdem az egészet – szerzek egy másik házat, majd azt is elajándékozom” – mondta Demi Skipper.

Nem kétséges, hogy a következő cseréje lesz az eddigi legkönnyebb.

(LADbible.com)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások