Felhívás!

Ha eltűnne a Bermuda-háromszögben, nincs gond, a hajótársaság visszatéríti a pénzt

Ha eltűnne a Bermuda-háromszögben, nincs gond, a hajótársaság visszatéríti a pénzt Külföld

A Norwegian Prima tengerjáró hajó sokféle desztinációt megcéloz. A luxushajó az Atlanti-óceán azon rejtélyes területén is megfordul, ahol az évek során több tucat hajó és repülőgép tűnt el, azaz a Bermuda-háromszögben. A hajótársaság hihetetlen ajánlattal csábítja utasait a Bermuda-háromszög túrára.

Rendkívül népszerű a New Yorkból Bermudákra tartó, úgynevezett „Ősi Rejtélyek Körutazás” az összeesküvés-elméletek hívei körében. A program szerint alkonyatkor teszi meg rejtélyes körútját a hajó a Bermuda-háromszögben. Az üvegfenekű tengerjárón a legendás helyről tartanak beszélgetéseket, ahol az utasok feltehetik kérdéseiket – írja cikkében a The Sun.

Mégis a szóban-forgó utazás legérdekesebb momentuma az, hogy akik kifizették a borsos árat, azaz az 1450 fontot az öt éjszakás útért, azok 100 százalékos visszatérítést kapnak, ha eltűnnének a misztikus Bermuda-háromszög túrán.

Most már csak az a kérdés, hogy a kísérteties Bermuda-háromszögben eltűnt utasok miként profitálnának a megtérített összegből.

(Hirado.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.