Felhívás!

Forgalommal szemben hajtott egy román nő az M0-son

Forgalommal szemben hajtott egy román nő az M0-son Külföld

Elfogtak és őrizetbe vettek egy 36 éves román nőt, aki gépkocsijával forgalommal szemben haladt kedd hajnalban az M0-s autóúton.

A közleményben azt írták, hajnali két óra körül érkezett több bejelentés, hogy az M0-s autóúton, a Megyeri-híd irányába egy jármű a forgalommal szemben halad.

Több rendőri egység azonnal a helyszínre, valamint a környező kihajtókhoz indult. Közben újabb bejelentés érkezett arról, hogy Üllő térségében a forgalommal szemben haladó jármű kamionnak ütközött, de továbbhajtott a helyszínről.

A nőt több rendőr próbálta megállítani, végül összeütközött egy megkülönböztető jelzését használó szolgálati személygépkocsival. Sérülés nem történt – tették hozzá. A nő ellen közúti veszélyeztetés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

(MTI)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2020. január 4., 12:09
    ÉRTÉKELÉS: 2

    Mercikével száguldozott a nőcike! Alkalmazni kell az osztrák módszert…rendszámtábla le,jogosítvány forgalmi eng./talon/ el,büntetés megírva,feljelentés megtéve!De fellebbezett a baba!csak nem tudom mire fel.mit hozhat mentségére az ügyvédje mert biztos azt is fogadott már Romániából,tolmács kérésével stb.