Felhívás!

Egy hónap után, szinte mumifikálódva találtak rá egy férfira egy medveodúban

Egy hónap után, szinte mumifikálódva találtak rá egy férfira egy medveodúban Külföld

Egy hónapon át szenvedett egy medveodúban törött gerinccel egy orosz férfi a Szibéria déli részén található, Mongóliával határos Tuvában – jelentette a helyi sajtó. A csak Alekszander keresztnéven azonosított férfit a beszámolók szerint „konzervkajaként” tárolta odújában a barna medve.

A férfire vadászok bukkantak, miután kutyáik jelezni kezdtek az odú előtt, és nem voltak hajlandóak távozni onnan. A kutyák folyamatos ugatása miatt a vadászok benéztek az odúba, ahol felfedezték a férfit. Először azt hitték, egy mumifikálódott holttestet találtak, de legnagyobb meglepetésükre kiderült, hogy még életben van.

A férfit azonnal kórházba szállították, ahol megállapították, hogy eltört a gerince, súlyosan alultáplált, és bőre rohadni kezdett. A beszámolók szerint az intenzív osztályon kezelt férfi eszméleténél van, karjait tudja mozgatni, és beszélni is képes.

A nagyjából egy hónapig tartó rémálom azonban súlyos hatással volt rá. A beszámolók szerint a férfi csak a keresztnevére emlékszik, és azt sem tudta megmondani, hogy hány éves. Azt el tudta mondani, hogy egy medve támadt rá, majd miután a vadállat eltörte a gerincét, bevonszolta az odújába, hogy később egye meg.

A beszámolók szerint az orvosok teljesen értetlenül állnak az eset előtt, és nem tudják, hogyan volt képes törött gerinccel egy hónapon át életben maradni a medveodúban. A férfi azt mondta, saját vizeletét itta, hogy életben maradjon.

A kórházi ágyon fekvő férfiról videó is készült.

A felvétel megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk!

(24.hu/The Sun)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.