Hirdetés
Hirdetés

Egy 22 éves eltűnési ügyet oldott meg a Google Maps

Egy 22 éves eltűnési ügyet oldott meg a Google Maps Külföld

A 40 éves William Moldt eltűnését 1997. november 7-én jelentették a rendőrségen. Moldt egy éjszakai bárban töltötte az estét, ahonnan hazaindult. A rendőrség nyomozást indított az eltűnés ügyében, de a vizsgálat nem vezetett eredményre – írja a BBC.

Hirdetés
Hirdetés

Egészen 2019. augusztus 28-ig, amikor a rendőrségre bejelentés érkezett egy tóban elsüllyedt autóról. A hatóságok a helyszínen megállapították, hogy valóban egy gépkocsi fekszik a tó alján.

Miután az autót kihúzták a vízből, emberi maradványokra bukkantak benne. Egy héttel később megállapították, hogy az 1997-ben eltűnt William Moldt maradványait találták meg.

Az Egyesült Államok „döglött aktáival” foglalkozót Charley Project információi szerint a Google Maps-et böngészve találtak rá az elsüllyedt autóra, majd értesítették a rendőrséget. A Google felvétele 2007 óta megtalálható, de ezidáig senki sem fedezte fel a víz mélyén fekvő roncsot.

A rendőrség feltételezi, hogy Moldt 1997. novemberében a bárból hazaindulva elveszítette uralmát gépjárműve felett, és a tóba kormányozta autóját. Ismerőse szerint Moldt csendes ember volt, nem ivott, eltűnése estéjén azonban fogyasztott néhány italt a bárban.

(hirado.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük