Felhívás!

Alig egy hónap után megszűnik Donald Trump blogja

Alig egy hónap után megszűnik Donald Trump blogja Külföld

Végleg megszűnik Donald Trump előző amerikai elnök blogja – jelentette be Trump szóvivője szerdán. A From the Desk of Donald J. Trump (magyarul: Donald J. Trump íróasztaláról) című oldalt eltávolították Trump hivatalos honlapjáról.

Jason Miller, az egykori elnök bizalmasa, a Fehér Ház volt belpolitikai tanácsadója a CNBC amerikai hírcsatornának elmondta: nem tervezik a blog újraindítását. Aláhúzta: a felület csak kiegészítője volt a szélesebb körű erőfeszítéseiknek.

Miller egy online feltett kérdésre válaszolva később elmondta: a blog megszüntetése annak előfutára, hogy Trump újra meg fog jelenni a közösségi médiában. Ennek mikéntjéről azonban nem árult el többet.

Mint ismert a Facebook és a Twitter letiltotta Trump fiókját, miután az akkori elnök beszédet mondott és hívei megostromolták az amerikai törvényhozás épületét január 6-án. A volt elnök blogja csupán az előző hónapban indult, és eredetileg új kommunikációs felületként hirdették, de végül képtelennek bizonyult arra, hogy felvegye a versenyt a közösségi oldalakkal. Miller is beismerte, hogy bár a blogon könnyedén hozzá lehetett férni Trump közleményeihez, nem új közösségi platform volt.

(MTI)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.