Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A neten rendeltek ruhát, de a csomagban 25 ezer darab ecstasyt találtak

A neten rendeltek ruhát, de a csomagban 25 ezer darab ecstasyt találtak Külföld

A Linz városában élő házaspár a helyi rendőrség közlése szerint éppen reggelizett, amikor a postás két csomagot hozott nekik, amikben azt gondolták, hogy az a két ruha lesz, amit Hollandiából rendeltek. Már a csomagok átvételekor gyanús lett nekik az egyik, ami jóval nehezebb volt, mint várták. Amint kibontották, kiderült, hogy miért.

Hirdetés
Hirdetés

A csomagban ugyanis nem ruha volt, hanem 24 800 darab ecstasy tabletta, aminek utcai értékét a rendőrség félmillió euróra becsülte.

A rendőrség hétfői közleménye szerint az 58 éves feleség elsőre nem is tudta, hogy mit lát: azt hitte, hogy dísznek való gyöngyöket kapott. 59 éves férje azonban közelebbről is megvizsgálta a csomag tartalmát, és azonnal rájött, hogy az valójában mi, és gyorsan vissza is vitte a csomagot a postára – közölte a rendőrség.

A megdöbbent postai dolgozók azonnal értesítették a rendőrséget. A nyomozás alatt kiderült, hogy a tablettákat véletlenül küldték el az osztrák házaspárnak, és eredetileg egy skót címre kellett volna kézbesíteni. Az osztrák rendőrök értesítették skót kollégáikat, akik le is tartóztatták a címen élő embert. A nyomozásba a holland rendőrség is beszállt, akik meg a küldemény feladóját keresik.

(24.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük