Felhívás!

A legdrágább karácsonyi ajándéklista

A legdrágább karácsonyi ajándéklista Külföld

A  nagyravágyó 10 éves listájára lazán felvéste a többi luxustétel közé, hogy egyébként szeretne kérni 4000 dollár készpénzt is a Luxus Mikulástól. Tényleg nem aprózta el.

Megírni a levelet a Mikulásnak, a Jézuskának, az Angyalkának – bátran állíthatjuk, hogy ez vallástól és családi hagyományoktól függetlenül nagy izgalom sok kisgyerek életében. Ilyenkor meg lehet fogalmazni a titkos vagy épp a kevésbé titkos vágyakat, le lehet írni, amire egész évben vágytunk, hiszen nem kell attól tartani, hogy apa és anya mit szól a kívánságokhoz, hiszen a képzeletbeli ajándékhozó segítők semmin sem lepődnek meg.

Ugyanakkor úgy tűnik, van olyan 10 éves, aki bizony nem aprózza el, ha egyszer nekiül, és átgondolja, mi mindent szeretne kérni karácsonyra. Egy apuka akkorát nevetett, amikor meglátta, hogy kislánya mennyi luxuscikket írt fel, hogy azonnal ki is posztolta a rendhagyó kívánságlistát a Twitterre. Lehet, hogy ő így továbbította a durva kívánságokat a Mikulásnak, már csak a csodában bízva? Ahogy számolgatunk, a legdrágább tétele nagyjából 4000 dollár. Ezt onnan lehet tudni, hogy a kislány konkrétan ennyi zsebpénzt kér a többi luxusajándék mellé. 

A Tweet-et természetesen azóta rengetegen megosztották. Lássuk is, mi minden szerepelt azon a bizonyos listán a teljesség igénye nélkül, mert amúgy iszonyú hosszú: egy iPhone 11-es okostelefon, egy air pods, egy új Macbook Air, egy igazi élő nyuszi, ruhák, sminkcuccok, pink Puma sportcipő, Gucci hajpánt, Chanel táska, parfüm,ruhák a nyuszinak, egy Go Pro kamera és végül 4000 dollár készpénz.

 

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. november 18., 19:10
    ÉRTÉKELÉS: 8

    Ha anyuci és apuci jól terelgeti gazdag asszony vagy férj, férje és vagy felesége lehet! Az ilyen így van nevelve,a Big Ben sem lenne elég 1 ilyen telhetetlen emberpalántának!