Hirdetés
Hirdetés

A Google Street View-t böngészve fedezte fel a férj, hogy felesége megcsalja

A Google Street View-t böngészve fedezte fel a férj, hogy felesége megcsalja Külföld

A Google utcakeresője sokszor szerepelt már a hírekben, de amiatt valószínűleg még soha, hogy egy férj a szolgáltatás segítségével buktatta le hűtlen nejét. Most ez is megtörtént.

Napjainkban már annyi technológiai eszköz és szolgáltatás van a kezünkben, hogy nehéz nem lebukniuk a hűtlen pároknak, hiszen elég egy óvatlan bejelentkezés, megjelölés, máris kitudódik, hogy tilosban járnak. Egy perui nőnek azonban mégis sikerült megőriznie titkát, és ha férje nem értett volna a Google Utcaképéhez, valószínűleg soha nem is derül rá fény.

Egy helyi lap, a La Cronica beszámolója szerint a férj romantikus vacsorát szeretett volna eltölteni nejével, és a Google Street View-n böngészve kutatott a megfelelő hely után. Az egyik utcán “áthaladva” azonban kiszúrta saját nejét, amint az kedélyesen cseverészik egy számára ismeretlen férfival. Utóbbi ráadásul fekve, fejét a nő lábára hajtva pihenget.

A férj azonnal kérdőre vonta feleségét, mire az beismerte: valóban megcsalta. A helyzet súlyát növeli, hogy a térképen látható képeket akár éveken át használja a Google, mire újabbakra/frissebbekre cserélik. Így pedig felmerülhet a gyanú, hogy a nej korábban is járt már görbe utakon, ahogy az is, hogy a viszony hosszabb ideje tarthatott, mint állította. Ez végül nem derült ki, az viszont igen, hogy elváltak.

(HVG)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük