Hirdetés
Hirdetés

6 éves fiuk segítségével lopott el egy méregdrága órát a román házaspár

6 éves fiuk segítségével lopott el egy méregdrága órát a román házaspár Külföld

Egy 67 ezer fontba kerülő karóra ellopásához használta fel saját, hatéves fiát egy romániai házaspár Angliában.

Hirdetés
Hirdetés

Ilie Para és Mara Para-Bloj – mindketten 33 évesek – napokkal az akció előtt felmérték a terepet, a Knightsbridge luxus boltot, London központjában. Ekkor néztek ki maguknak egy 18 karátos, rózsaarany órát, amelyet alaposan, több szögből is lefényképeztek.

Néhány nap múlva kisfiúkkal együtt tértek vissza a helyszínre, és a férfi több órát is megpróbált, azt állítva, hogy ajándékot keresnek a nő apjának. Végül azt mondták, hogy a 18 karátos aranyórát kérik, és amíg az eladó hátat fordított, hogy visszategye a többi órát a helyére, a férfi elvette az eredeti órát és kicserélte egy másolatra, amely a fiú csuklyájában volt elrejtve. Ezután azt mondták az eladónak, hogy gondolkozási időre van szükségük, és elhagyták a boltot.

Az eladó nem vette észre a cserét, másnap azonban egyik kollégája rájött a turpisságra. Értesítették a hatóságokat, a rendőrök pár nappal később fogták el őket, amikor megpróbáltak hazatérni Romániába.

Elfogásukkor a férfi karján viselte a „zsákmányt”, így a páros kénytelen volt beismerni a bűncselekményt. Előzetes letartóztatásba helyezték őket, a bíróság decemberben tárgyalja ügyüket.

(Daily Mail)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások