Felhívás!

17 kilónyi nassolni valót lopott el egy boltból a leleményes sirály

17 kilónyi nassolni valót lopott el egy boltból a leleményes sirály Külföld

Kamera rögzítette, amint a Steven Seagull becenévre hallgató “sorozatbűnöző” ki-be járkál a bolt ajtaján és hordja ki a lopott holmit. Az angliai Devon állambeli Paignton egyik áruházát szemelte ki magának egy sirály, aki az elcsent elemózsiáit környékbeli barátaival is megosztotta.

A bolti dolgozók számára kiderült, hogy a mohó sirály abszolút kedvence a Mini Cheddars keksz és a Monster Munch chips. A madár közel 140 ezer forint értékben lopott élelmiszert a helyi szupermarket láncból, amit a bolt kamerája kapott lencsevégre.

Feltételezések szerint, az “enyves csőrű” sirály egy év alatt csaknem 17 kilogrammnyi élelmiszert gyűjtött össze, bár a teljes zsákmánya ennél is nagyobb lehet.

Az alkalmazottak látták, ahogy a madár az üzlet előtt ólálkodik, majd az automata ajtókon keresztül besurran és csomaggal a csőrében újra előbukkan. A Steven Seagullnak becézett kleptomán sirály, naponta háromszor is kifosztotta a boltot.

Egy vásárló a következőt mesélte: “Én is láttam, ahogy megtörtént. A sirály elrepült egy zacskó Doritosszal és az út túloldalán megosztotta egy haverjával”.

(Hirado.hu)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások