Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Szavazzunk a legjobb turisztikai szolgáltatókra!

Szavazzunk a legjobb turisztikai szolgáltatókra! Közérdekű

A 23 éves Az Utazó magazin a koronavírus-járvány ellenére is meghirdeti szokásos szavazását, amelynek keretében olvasóink és a nagyközönség az elmúlt esztendő legjobb turisztikai szolgáltatóira szavazhat. Az idei szavazás különlegessége, hogy a 2020-as kezdeményezésünk után, amikor nem egyetlen díjat adunk át a legjobb határon túli magyar szálláshelynek, illetve étteremnek, hanem Erdély, Felvidék, Horvátország, Kárpátalja, Muravidék és Vajdaság legjobb szolgáltatóinak teljesítményét külön-külön díjaztuk, idén a Nemzeti újrakezdés éve szellemében a diaszpórai magyarság legjobb éttermét és szálláshelyét is külön díjazzuk.

Kérjük, ön is segítse május 31-ig leadott szavazatával a legjobb szolgáltatók elismerését, hogy ünnepélyes díjátadónkon örömteli pillanatokat tudjunk okozni számukra. (Természetesen azokat a válaszokat is érvényesnek tekintjük, amelyek nem minden kategóriára vonatkoznak.) A legjobbak teljesítményét a Budapesten júliusban megrendezendő, sajtónyilvános eseményen személyesen díjazzuk.

Tavaly a külhoni szolgáltatók körében összesen 12 szálláshely és étterem részesült elismerésben. Az év erdélyi magyar szálláshelye a Szent Kristóf Panzió (Tusnádfürdő), az év erdélyi magyar étterme a Restaurant Mikó (Kolozsvár) lett.

A szavazáshoz kapcsolódó szöveg és link Az Utazó honlapján érhető el: https://docs.google.com/forms/d/1TT5kBBX611o_auUWm_TkrToM51Hgq6AUE_xIZwPN74Y/edit

Érsek M. Zoltán, Az Utazó főszerkesztője

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük