Synevo gyűjtőközpont nyílt

Synevo gyűjtőközpont nyílt Közérdekű

A Synevo Románia, mint a diagnosztikai és laboratóriumi szolgáltatások helyi piacvezetője, június 3-án nyitotta meg első, modern gyűjtőközpontját Kovászna megyében. A Synevo hálózat így összesen 106 gyűjtőközponttal és 17 laboratóriummal rendelkezik az ország 33 megyéjében, valamint Bukarestben.

A Kovászna megyei gyűjtőközpont Sepsiszentgyörgyön található, a Covamed Klinika helyiségében, a Hajnal utca 2. száma alatt. A központ a Brassói Synevo laboratórium körzetébe tartozik. Ezen gyűjtőközpontot a Synevo elsőként nyitotta meg a nagyrészt magyar ajkú lakossággal rendelkező három –Kovászna, Hargita és Maros – megyében. Az új központban a logók, tájékoztató jellegű anyagok, valamint a kommunikáció kétnyelvű.

„Az elmúlt években a Synevo laboratóriumokban végzett vizsgálatok portfoliója és összetettsége jelentősen megnőtt. Örülünk, hogy regionális jelenlétünk bővítésével támogathatjuk ezt a fejlődést. Ily módon lehetővé tesszük, hogy a komplex vizsgálatok bőséges választéka szépes körben elérhető legyen” – nyilatkozta Radu Piciu, a Synevo Románia Központi regionális igazgatója.

A Synevo Románia a diagnosztikai és laboratóriumi szolgáltatások legnagyobb beszállítója Romániában. Tavaly több mint 2,9 millióan vették igénybe szolgáltatásait; a vizsgálatok száma 16,4 millió volt, ami 9%-os növekedést mutat a tavalyi évhez viszonyítva.

A minőségi diagnosztikai szolgáltatások iránti növekvő kereslet, valamint a Synevo hálózatának országszerte történő kiterjesztése rávezette a vállalatot, hogy beruházzon a Synevo Központi Laboratóriumon belüli analitikai elő- és utószakaszok automatizálásának fejlesztése érdekében. A Synevo Románia a Medicover része – ez az orvosi és diagnosztikai szolgáltatások egyik vezető nemzetközi szolgáltatója, amely 1995-ben létesült.

(közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.