Felhívás!

Ne velünk kampányoljanak!

Meglepetéssel vettük tudomásul, hogy a kézdivásárhelyi EMSZ választási programjában egyesületeink név szerint szerepelnek. Nem azt tartjuk aggályosnak, hogy kampányt építenek, és számítanak ránk a jövőben az említett politikai szervezet tagjai, hanem azt, hogy ezt sem szóban, sem írásban nem egyeztették velünk, nem kérték ki véleményünket és nem adtuk jóváhagyásunkat arra, hogy az általunk energiát és fáradtságot nem kímélve felépített civil szervezetek nevét önös érdekből használják.

Ez minimum illetlenség Balázs Attilától és társaitól, akik az elmúlt éveken során egyetlen, általunk szervezett rendezvényen sem vettek részt, nem érdeklődtek tevékenységünk iránt, semmit sem tudhatnak arról, amit mi naponta teszünk közösségünkért bármiféle ellenszolgáltatás nélkül. Azért vagyunk civil szervezetek, mert politikai pártoktól függetlenül szeretnénk végezni a dolgunkat. Ez úton felszólítjuk Balázs Attilát és tanácsosjelöltjeit, hogy a kampány ideje alatt mellőzzék civil szervezeteink nevének kampánycélokra való használatát, és ne vezessék félre a város lakóit a mi egyesületeink rovására.

Szántó Éva, a Massluis Nyugdíjas Klub elnöke

Sütő Mária Rita, a Pro Pectus Egyesület elnöke

Ráduly Attila, a Zöld Nap Egyesület elnöke

Szöllősi Tamás, a Kézdivásárhelyi Ifjúsági Szervezet (KIVSZ) elnöke

Papp Zoltán, a Kézdivásárhely és Környékbeli Vállalkozók Egyesületének elnöke

Orbán Imola, a Bóbita Egyesület elnöke

Papp Adolf, a Kovászna Megyei Vöröskereszt igazgatója

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2020. szeptember 17., 7:54
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Houston, we have a problem! Ez jut eszembe elsőre, amikor a civilek rendreutasító nyilatkozatát olvasom. A probléma gyökere azt mutatja, hogy lassan már elértük azt a pontot, ahonnan nincs lejjebb. Kedves civilek, a ti önként vállalt feladatotok közösségszolgálat, azé a közösségé, amelyiknek az adójából a ti munkátokat a bármilyen színű városvezetés fenntartja, támogatja. Miért baj az, ha már előre tudjátok, a munkátokat értékeli, fontosnak tartja valaki? Nem párttagságot kérnek tőletek, hanem együttműködési szándékukról biztosítanak. Ne haragudjatok, de ez az elhatárolódás nem egyéb, mint politikai szimpátianyilvánítás, ami teljesen fölösleges, a közösségre nézve egyenesen káros. Nem méltó hozzátok, sem a közösséghez, amit szolgáltok.

 • User
  Dátum: 2020. szeptember 17., 10:46
  ÉRTÉKELÉS: 4

  “Azért vagyunk civil szervezetek, mert politikai pártoktól függetlenül szeretnénk végezni a dolgunkat.” – mondá Szántó Éva, a Nyugdíjasklub elnöke, tanácsosjelölt az RMDSZ oldaláról.

 • User
  Dátum: 2020. szeptember 17., 22:25
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Szántó néni szabad idejében nyugdíjas civil, máskor pedig jelölt egy politikai szervezetben. Jaj, jaj!
  Szöllősi is civilke balról, jobbról pedig jelöltke. Peszkula pedig RDMSZ-es tanácsosjelöltekkel próbál kampányolni. Egyem a a ződágat, amit a tetőre tesz, mikor ácsol! Született pógármester. Nem csak az országos politika szép, a helyi is gyönyörű. És a miénk! Ami még nagyobb gyönyörűség, hogy mind büszke rá. 🙂
  “Azért vagyunk civil szervezetek, mert politikai pártoktól függetlenül szeretnénk végezni a dolgunkat.” Jaj, milyen finom mondatka. Puszilom a civil politikusokat, olyan aranyosak! pusszantás

 • User
  Dátum: 2020. szeptember 18., 1:31
  ÉRTÉKELÉS: 4

  Armstrong, don’t be stupid. Itt nem azon van a hangsúly. Hanem egy hamis kép festéséről, úgy állította be, hogy a civilek mellette vannak. A geológus-vállalkozó-filozófus, mindenhez is értő jelölt úr ha neadjisten kormányra kerülne, minden normális ember kihátrálna mögüle. Én jobban tartok attól, hogy a gazdasági szereplők is, nemcsak a civilek. Akkor aztán kedvére szervezhet városnapokat meg varjútalaníthat. Ha lesz kivel, mivel és kinek.