Felhívás!

Mit kell tudni a Wonderful Days lemezlovasairól?

DJ SASH! http://bit.ly/djsash-music

18 millió nemzetközileg eladott album, több mint 20 éves siker és több tucat sláger határozza meg DJ Sash! karrierjét. Dalai benne voltak a világ toplistáinak top 10 legjobb dala között, olyan szupersztárok mellett, mint Madonna vagy a U2. Együttműködött olyan neves művészekkel, mint Adrian Rodriguez, Shannon, Tina Cousins, Dr. Alban, Sarah Brightman és Boy George. Slágerei, mint az „Ecuador”, a „Stay”, a „La primavera”, a „Mysterious Times”, a „Colour the world”, az „Adelante”, a „Ganbareh” vagy a „Run” szupersztárrá tették Sash!-t. Sikere további együttműködéseket eredményezett Jean Michel Jarre-al, a 2 Unlimited-el, Todd Terry-vel, OMD-vel és Kylie Minogue-al, akiknek remixeket készített.

 

DJ QUICKSILVER: https://soundcloud.com/dj-quicksilver-official

Az Orhan Terzi és Tommaso De Donatis kettőséből álló produkciós csapat karrierje példátlan sikertörténet. DJ Quicksilver név alatt rendszeresen ott voltak a toplisták élén, miután az „I Have A Dream / Bellissima” című, második kislemezük aranylemez lett. Ebből 1.400.000 példányt adtak el Németországban és Angliában. A 90-es évek egyik legkeresettebb produkciója, a DJ Quicksilver továbbra is rendszeresen fellép a világ minden táján, gyakran hatalmas számű közönség előtt, olyan fesztiválokon, mint a Parookaville, a We Love the 90s, a Sunshine Live 90s, a Legacy Festival stb.

DJ TOMCRAFT: https://www.mixcloud.com/tomcraft/

Azután vált világhíressé miután 2002-ben kihozta minden idők egyik legnagyobb crossover slágerét, a „Loneliness”-t (a dal no. 1 lett az Egyesült Királyságban, és a top 10-ben volt Németországban), amely hatalmas eladásokat eredményezett világszerte. Tomcraft megbecsülte a dal sikerét és népszerűségét, de úgy döntött, hogy visszatér a dance zene kevésbé mainstream részéhez, és 2003-ban létrehozta a világ egyik legnépszerűbb elektronikus címkéjét Great Stuff Recordings formájában. Tomcraft a következő években is minőségi zenét készített, dalai az évek során trance-ről electro house-ra változtak. 2007 óta ezek hatásának egyensúlyában alkot, visszatérve ahhoz a dallamos hangzáshoz, amelyet a kezdetekben megszoktunk tőle.

 

DJ BROOKLYN BOUNCE: http://bit.ly/brooklyn-bounce-music

Dennis „DJ Bonebreaker” Bohn áll a Brooklyn Bounce mögött, aki olyan híres slágereket alkotott, mint a „Get Ready To Bounce”, a „Loud & Proud”, a „Bass, Beats & Melody”, a „Crazy” és még sok más, amelyek együttesen 1996 óta több mint 4 milliós eladást generáltak számára. A Brooklyn Bounce a dance zene egyik legfontosabb személyisége Németországban. 2000-ben újra reflektorfénybe került a „Bass, Beats & Melody”-val, amely megjelenését követően a dancezenei toplista 3. helyre került. Kivételes karrier az övé, amely továbbra is folytatódik.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.