Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Lehet szavazni a Com’ON-kezdeményezésekre!

Elindult a szavazás a Com’ON Sepsiszentgyörgyre benevezett kezdeményezésekre. Azok a kezdeményezések kerültek a szavazási szakaszba, amelyek a technikai ellenőrzés és az esetleges kiegészítések után is megfeleltek a feltételeknek.

A szavazás április 26-án 12 órától kezdődött, és május 20-án 11.59-ig tart. A szavazás során kialakult sorrendet május 21. folyamán tesszük közzé.

A szavazatot a comonsepsi.ro oldalon lehet leadni (a SZAVAZÁS menüpontnál), rákattintva a kezdeményezés leírására és a SZAVAZOK gomb megnyomásával. A platform kijelzi, hogy hány szavazata maradt még a felhasználónak, illetve hogy a felhasználó már szavazott az adott kezdeményezésre (amennyiben ez a helyzet áll fenn). A szavazat leadásához Facebook-fiók szükséges. Ha valaki nem rendelkezik még Facebook-felhasználóval, a szavazás időtartama alatt is létrehozhat egyet. A szavazó saját felelősségre nyilatkozatot tesz arról, hogy Sepsiszentgyörgyön él/tanul/dolgozik/onnan származik.

Egy személy legfeljebb 10 kezdeményezésre szavazhat. Egy személy egy kezdeményezésre csak egy szavazatot adhat le. Egy már leadott szavazatott nem lehet visszavonni.

A szavazás nyomán az első 30 kezdeményezés egyenként legfeljebb 2500 lejes támogatásban részesül ahhoz, hogy gyakorlatban megvalósuljon.

A Com’ON Sepsiszentgyörgyöt a PONT Csoport bonyolítja le Sepsiszentgyörgy Municípium Önkormányzatával partnerségben. Támogató: Bethlen Gábor Alap Zrt. Médiapartnerek: Friss FM, Háromszék, Székely Hírmondó, Székely Kalendárium és We Radio.

(Közlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük