Felhívás!

Karácsonyi adománygyűjtés Erdővidéken

A Magyar Unitárius Egyház Gondviselés Segélyszervezetének Háromszéki Fiókszervezete ma 9 és 17 óra között, illetve csütörtökön és pénteken 14–18 óra között tizedik alkalommal szervez adománygyűjtést Erdővidéken, Baróton. Ez alkalommal is három helyszínen várják felajánlásaikat önkénteseink: a baróti Profi bevásárlóközpont, illetve a Comixt Rt. (külső) önkiszolgálója és a CEC melletti üzlete bejáratánál.

A szervezet önkéntesei a gyűjtés során arra kérik a vásárlókat, hogy bevásárló körútjuk alkalmával, lehetőségeik függvényében vásároljanak egy-két terméket pluszba (tartós élelmiszerek, tisztálkodó szerek, édesség), és azokat a segélyszervezet munkatársainak közreműködésével juttassák el nehéz körülmények között élő, erdővidéki többgyermekes családoknak, szellemi és testi fogyatékosoknak, kisnyugdíjas idős embereknek, hogy ők is részesülhessenek törődésben, illetve kaphassanak segítséget, ajándékcsomagot a közelgő karácsony alkalmával. A szervezet folyamatosan bővíti adatbázisát. Amennyiben ismernek környezetükben olyan családokat, személyket, akik különösen nehéz körülmények között élnek, jelezzék szervezetünk képviselőinél.

A Gondviselés Segélyszervezet tevékenységeiről a www.gondviseles.org honlapon vagy a fiókszervezet Facebook-oldalán tájékozódhatnak.

Demeter Zoltán és Pájer György, a Gondviselés Segélyszervezet erdővidéki programfelelősei

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.