Felhívás!

Indul a felvételi!

Díjmentes, sokoldalú képzéssel, ösztöndíj-lehetőséggel, ingyenes, Kolozsvár központjában található kollégiummal várja a kincses városban tanuló egyetemisták jelentkezését a Mathias Corvinus Collegium (MCC). A program szeniorképzésére 2022. május 18-ig jelentkezhetnek azok a hallgatók, akiknek még legalább két tanév van hátra az alapképzéses diplomájuk megszerzéséig.

Az MCC Kolozsvári Egyetemi Programja (KEP) számos szakterületen – jogtudomány, közgazdaságtan, innovációs technológiák, pszichológia, nemzetközi kapcsolatok, média, valamint történelem és társadalomtudományok – biztosít régiónkban egyedi, interdiszciplináris képzést térítésmentesen, emellett a hallgatók ingyen igényelhetnek szállást az intézmény Kolozsvár központjában található kollégiumában.

A hallgatóknak elismert hazai és külföldi előadók tartanak órákat, inspiráló szakmai beszélgetéseken, interaktív kurzusokon, műhelytevékenységeken, vitákon gyarapíthatják tudásukat, emellett a közösségépítést szabadidős foglalkozások, közös sportolás, külföldi tanulmányutak segítik elő. A KEP a 2021–2022-es tanévben 16 nyelvkurzust kínált a hallgatóknak hat idegen nyelven (angol, német, román, francia, spanyol, orosz), nyolc oktató jóvoltából. A programkeretében 53 diák részesült ösztöndíjban.

Jelentkezhetnek leendő vállalkozók, vezetők, elemzők, tudósok, olyan leendő szakemberek, akik a társadalom és a munkaerőpiac hasznos tagjaivá szeretnének válni. A sikeres elhelyezkedésben a szervezet karrierirodája segít.

Sikeres jelentkezés esetén a felvételi folyamat egy online írásbeli és egy személyes jelenléttel zajló szóbeli részből áll 2022. május 20-án, valamint május 23–27. között.

(MCC-közlemény)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.