Felhívás!

Háromszéki gazdák figyelmébe!

Az Egis-Romania az Országos Vidékfejlesztési Program (PNDR) keretében ingyenes képzést szervez gazdáknak. A tanfolyam ötnapos, mindössze napi 4-6 órát vesz igénybe, és a szervezők étkezést is biztosítanak (reggelit, ebédet).

A tanfolyam végén minden résztvevő egy hivatalosan is elismert (akkreditált) tanúsítványt kap, amely felhasználható támogatásigénylés vagy pályázás során is. A képzés témája az állattenyésztés és a növénytermesztés is, és az egyhetes tanfolyamon jó példák lesznek bemutatva, mint például az új technológiák használata a mezőgazdaságban, állattenyésztésben, és szó lesz a kedvező hatásokról is, amelyek elérhetők új megközelítések segítségével.

A képzés kitér a gazdaságok ügyvitelére, könyvelésére is, és egyszerű gyakorlati példákon keresztül tanulhatják meg a résztvevők a legfontosabb és leghatékonyabb módszereket.

A kurzus február 18-án indul, a jelentkezők lakóhelyéhez legközelebbi településen lesz megszervezve (amennyiben egy adott településről min. 15 jelentkező van, akkor helyben szervezik meg a tanfolyamot). A létszám korlátozott, ezért várják az érdekelt gazdák mielőbbi jelentkezését a 0756.141.662-es telefonszámon, 8-16 óra között.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.