Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Forgalomkorlátozások Sepsiszentgyörgyön

A Székelyföldi Körverseny idei harmadik és negyedik szakasza Kovászna megyébe érkezik, a célba érkezés és a rajt is Sepsiszentgyörgyön lesz.

A szervezők számításai szerint a versenyzők csütörtökön 15 óra körül érnek Sepsiszentgyörgyre, és a következő utcákon haladnak végig: Építők útja – Păiș David hadnagy út – 1918. december 1. utca – Kossuth Lajos utca – Gábor Áron utca, majd három kört tesznek a Gábor Áron – Vasile Goldiș – Stadion – Szabadság – Gróf Mikó Imre – 1918. december 1. – Kossuth Lajos – Gábor Áron utcák útvonalán, a Bod Péter Megyei Könyvtárhoz érkezve.

A verseny ideje alatt Sepsiszentgyörgyön a következő forgalomkorlátozásokra lehet számítani:

– szerdán, augusztus 10-én 21 órától lezárják a köztéri parkolókat a Gábor Áron utcában és a Mihai Viteazul téren. Ezeket csütörtökön 18 óra után nyitják meg újra.

– Csütörtökön 12–15.30 óra között a Gábor Áron utcában forgalomkorlátozásra kerül sor. A Gábor Áron utcában teljesen lezárják a forgalmat 15.30–18 óra között.

– A Victor Babeș utcában csütörtökön a közlekedés zavartalanul fog zajlani 15:30-ig, a kerékpárosok érkezési idejének függvényében a Gábor Áron utca irányába a forgalmat lezárják a verseny végéig.

A Bod Péter Megyei Könyvtár, illetve a Park Hotel mögötti területre a megszokott módon lehet behajtani csütörtökön 15.30-ig, majd a kerékpárosok érkezési idejének függvényében a forgalmat itt is lezárják a verseny végéig.

– Pénteken, augusztus 12-én a kerékpáros körverseny 12.45-kor kezdődik, a Sepsi Value Centre parkolójából indul és a következő útszakaszon folytatódik: Oltmező utca – Gyöngyvirág utca – Gyár utca – Kós Károly utca – József Attila utca, majd a versenyzők Előpatak irányában hagyják el a várost.

(közlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. augusztus 8., 19:48
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Kezdin amiota dolgoznak a BEM utcaba nagyon megnot a forgalom a VAGOHID utcaba.A ket ;fekvorendorbol”egyiket felszedtek{?}ki is hasznaljak az attutazok ;padlogazzal;kozlekednek sokan,eloznek ahol csak akarnak.Amig napi par auto kozlekedett a rendorok is ”leskelodtek” a gyorshajtok utan-ugyan is CSAK 30 km/h.val lehetne kozlekedni az utcaba!
    .