Felhívás

A Közüzemek Rt. értesíti a lakosságot, hogy 2018 végére befejeződött a víz- és szennyvízvezetékek bővítése Kézdisárfalván és Kézdiszászfaluban. Így az említett helységek lakosai 2019. február 1-jétől letehetik a víz- és szennyvízhálózatra való csatlakozásra vonatkozó kéréseiket a Közüzemek Rt. kézdivásárhelyi székhelyén, a Budai Nagy Antal utca 1-es szám alatt. Érdeklődni a 0267.364.454-es telefonszámon lehet.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
 • User
  Dátum: 2019. február 1., 9:13
  ÉRTÉKELÉS: 2

  Hahahaha.
  Majd ezekben a helysegekben is meg lehet tapasztalni a Kozuzemek RT magas szinvonalu szolgaltatasait.
  Ha valaki nem akar diazepam-ra ra szokni akkor ajanlom hogy mellozze ezt a lehetoseget.
  Szep napot.

  • User
   Dátum: 2019. február 1., 11:09
   ÉRTÉKELÉS: -9

   A szolgáltatás drága, de egyik legnagyobb dolog ami az életünket Árkoson megkönnyítette a csatornázás és a szentgyörgyi víz bevezetése volt. Azelőtt volt, hogy hetekig nem volt víz, az ülepítőt gyakran üríttetni kellett, aztán a szennyvíz ki tudja hova került. Most is néha gyenge a nyomás, volt hogy 1 napig nem volt víz, mert gond volt a nyomásemelő pumpával, de hamar megoldották.
   Más helyen lehetnek más tapasztalatok, de én rosszat egyelőre nem mondhatok. Max. azt, hogy évekig tartott a hálózat kiépítése, azt viszont nem ők végezték.

    • User
     Dátum: 2019. február 2., 12:57
     ÉRTÉKELÉS: 1

     Lehet, és tudok a túlszámlázásokról a tömbházakban. Oda is írtam, hogy más helyen lehet mások a tapasztalatok. Ettől függetlenül amit írtam az igaz, bár úgy látom egyes falu(?) társak nem értenek egyet. Lelkük rajta, nekem ez a kényelem amit az új hálózat és a csatornázás ad megéri az árát.

     • User
      Dátum: 2019. február 4., 8:23
      ÉRTÉKELÉS: 1

      Varjunk 1-2 evet. Utanna terjunk vissza erre a temara.
      Tulaszmalazasok voltak es lesznek, bizonyitani nem lehet, ezt mar nem is targyaljuk. En az altalanos szolgaltatasokrol beszelek. Hibasodasok, viz szolgaltatasanak nagyon gyakori megszuntetese, hazugsafgok arrol hogy mekkora halozatot javitottak fel, a feljavitott halozat meghibasodasa (??!!!) es meg sok sok mas dolog, amiert a Kezdivasarhelyi lakosok kitekernek a nyakat szivesen az egessz inkompetens vezetosegnek es onnan lefele a letran.

 • User
  Dátum: 2019. február 4., 9:37
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Jó napot kivánok, a havonta megjelenő ingyenes hirdetési szelvényt amit kapunk mire lehet használni, január 3-án reggel bedobtam 1 éves évfordulós kegyeleti megemlékezésre megirt szelvényt a cég ajtója mellett kifüggesztett ládába mai napig nem jelent, már nem aktuális jövő évig, nem biztos hogy igénybe fogom venni a szolgáltatásukat szelvényen keresztül.