Felhívás!

Év civil szervezete díj

A Civilek Háromszékért Szövetség (CIVEK) meghirdeti az Év civil szervezete díjat, amellyel a 2017-es év legsikeresebb civil programját bonyolító szervezetet jutalmazza. A kitüntetés célja a civil szervezeti munka széleskörű társadalmi elismerése és népszerűsítése. A díj átadására ünnepélyes keretek között kerül sor 2018. március 21-én, a benevezett programok bemutatásával.

A díjazott szervezet egy oklevelet és egy 1000 lejes utalványt kap, amelyet fogyóanyagokra vagy nyomdai szolgáltatásokra használhat fel. Ugyanakkor egy évig a CIVEK honlapján megjelenik a szervezet logója.

Korábbi nyertesek: Háromszéki Közösségi Alapítvány, Sepsiszentgyörgy – 2013, Erdélyi Magyar Ifjak Egyesülete, Kézdivásárhelyi tagozat – 2014, Bolyongó Egyesület, Sepsiszentgyörgy– 2015, Zöld Nap Egyesület, Kézdivásárhely – 2016, Romániai Magyar Néptánc Egyesület, Sepsiszentgyörgy – 2017.

Háromszéki civil szervezetek pályázhatnak, de jelölhetnek kívülálló személyek is. A jelöléshez-pályázáshoz egy kitöltött formanyomtatvány szükséges, és amelyet legkésőbb 2018. március 5-ig kell elküldeni a civilekharomszekert@yahoo.com címre, témaként megjelölve: Év civil szervezet díjra jelölés – jelölt szervezet neve. Az elbírálást a szövetség vezetőtanácsa végzi, eredményhirdetés: március 16-án, elsősorban a honlapon jelenik meg a nyertes megnevezése.

Az értékelés során szempontot jelentenek: a program által megjelenített értékek, azok közösségi hatása és eredményei. Ugyanakkor figyelembe vesszük a megvalósításokra fordított erőt, energiát a rendelkezésre álló erőforrásokhoz viszonyítva, továbbá a hasznosulók körét és a közösségre gyakorolt hatást. Bővebb tájékoztatás a +40.267.351.959-es telefonszámon vagy a civilekharomszekert@yahoo.com és a civek@civek.ro e-mail-címeken.

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.